Over Volkswagen

Volkswagen heeft altijd haar naam eer aan gedaan door betaalbare auto’s voor verschillende doelgroepen te produceren. Van de iconische Volkswagen Beetle tot het niet aflatende verkoopsucces van de Golf. Er is een Volkswagen voor iedereen.

Het succes van de Volkswagen Golf en andere modellen

Het idee van de eerste Volkswagens was om een auto voor het hele Duitse volk te produceren, maar tegenwoordig wil men wereldwijd gezien worden in een nieuwe Volkswagen. De Volkswagen Golf is al jaren de meest gekochte auto in Nederland. De Golf is niet alleen een goede startersauto, met de Golf Variant of Golf Sportsvan kunt u met uw hele gezin op vakantie. Andere uitstekende stadsauto’s zijn de Volkswagen Up en Polo.

Ontdek het Volkswagen aanbod van Stern

Wij bieden ook een uitgebreide range luxe Volkswagen modellen aan zoals de Sharan, Touareg of de Phaeton. U kunt alle Volkswagen modellen kopen via Stern maar wij bieden ook een grote voorraad Volkswagen occasions met 2 jaar garantie aan. Daarnaast behoren andere opties zoals een Volkswagen leasen, financieren of huren ook tot ons allround dienstenpakket. Onze officiële Volkswagen dealer is Heron Auto.

Ontdek de veelzijdigheid van Volkswagen via Heron Auto en Stern.

Privé lease een Volkswagen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer een Volkswagen

Volkswagen leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer een Volkswagen

Volkswagen verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten

Huur een Volkswagen

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of laat u persoonlijk adviseren door een van onze medewerkers.

Meer weten

Financier uw Volkswagen bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Volkswagen

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volkswagen onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen