Volkswagen Passat GTE 

Vanaf  € 615,-  per maand excl. BTW

  • 15% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen lease bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Volkswagen Passat GTE leasen bij SternLease

U kunt de Passat GTE nu leasen met 15% bijtelling. De hybride aandrijving van deze Volkswagen zorgt voor een lage CO2-uitstoot van slechts 37 – 39 g/km. Daarbij krijgt u de ruime luxe en het rijgenot van een rasechte Passat.

Volkswagen Passat GTE rijden

De Volkswagen Passat GTE behoort tot de ruimste auto’s in zijn segment. Met een indrukwekkend vermogen van 160 kW (218 pk) beschikt u met de Passat GTE over een hybride topauto. De 1.4 TSI benzinemotor (115 kW / 156 pk) en de elektromotor (85 kW / 115 pk) werken samen om de VW Passat GTE een topsnelheid van 225 km / u te geven.

VW Passat GTE interieur

De VW Passat GTE wordt geleverd met veel innovatieve technologie. Met nieuw ontworpen stoelen voor de inzittenden en een dashboard met state-of-the-art multimediasysteem, inclusief 6,5 inch touchscreen.

Passat GTE kleuren

Door slimme plaatsing van het accupakket heeft de Volkswagen Passat GTE 968 liter bagageruimte. Daarmee is het de ruimste plug-in hybrid beschikbaar! Via SternLease of onze Volkswagen-dealer Heron Auto, kan de VW Passat GTE ook in verschillende kleuren geleverd worden. De volgende carrosseriekleuren zijn leverbaar: Urano Grey, Pure White, Reflex Silver, Indium Grey Metallic, Tungsten Silver, Night Blue, Harvard Blue Metallic, Deep Black en Oryx White Pearl.

De getoonde leaseprijs van de Volkswagen Passat GTE is op full operational lease basis. Dit is de populairste leasevorm van Stern en biedt u een all-in mobiliteitservaring. Bij een full operational lease nemen wij de kosten en het beheer van de Volkswagen Passat GTE over. Voor de vaste leaseprijs per maand rijdt u in de Passat GTE met allrisk verzekering en regelen wij uw onderhoud, reparaties en houderschapsbelasting.

De Volkswagen Passat GTE Hybrid maandprijs aanvragen

Interesse in een Volkswagen Passat GTE leasen met 15% bijtelling? Vraag vrijblijvend een Passat GTE offerte aan, dan sturen wij u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak voor een adviserend gesprek met u maken. Samen stellen we de beste Volkswagen Passat GTE lease samen.

Offerte aanvragen »

Een voorraadmodel leasen

Resultaten 1 tot 3 van 4

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.