Volkswagen Golf GTE DSG

Vanaf  € 549,-  p/m excl. BTW*

  • 15% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Handmatig
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Nieuwe Golf GTE 5-drs DSG leasen

De Volkswagen Golf GTE hybride aandrijving zorgt voor een lage CO2-uitstoot van ongeveer 35 gram per kilometer. De elektrische Golf komt daardoor in aanmerking voor 15% bijtelling in 2016. De elektromotor en benzinemotor hebben samen gecombineerde actieradius van maximaal 939 kilometer. U kunt hem nu leasen bij SternLease. Tevens is hij verkrijgbaar bij Volkswagen-dealer Heron Auto

Een voorraadmodel leasen

Resultaten 1 tot 3 van 6

Nieuwe Golf GTE 5-drs DSG leasen

De Volkswagen Golf GTE hybride aandrijving zorgt voor een lage CO2-uitstoot van ongeveer 35 gram per kilometer. De elektrische Golf komt daardoor in aanmerking voor 15% bijtelling in 2016. De elektromotor en benzinemotor hebben samen gecombineerde actieradius van maximaal 939 kilometer. U kunt hem nu leasen bij SternLease. Tevens is hij verkrijgbaar bij Volkswagen-dealer Heron Auto

Volkswagen Golf GTE rijden

Stern is totaalaanbieder van mobiliteit. Vandaar dat u de Volkswagen Golf GTE kunt aanschaffen als een operational lease tegen een extra scherp tarief. De Golf GTE rijdt geweldig mede dankzij de DSG-automaat. De elektrische topsnelheid is 130 km / u en daarbij heeft de hybride rijfunctie een trekkracht van 1500 kg.

Aandrijving

De Golf GTE komt met een 1.4 TSI benzinemotor. Met 110 kW (150 pk) biedt deze motor prima ondersteuning aan de elektrische aandrijving. De elektromotor is goed voor 75 kW (102 pk) en schakelt bij hoge snelheden zelf de benzinemotor in.

Volkswagen Golf GTE kleuren

U kunt de Volkswagen Golf GTE leasen in de volgende carrosseriekleuren: Black, Pure White, Carbon Steel Grey, Deep Black, Limestone Grey, Night Blue, Tungsten Silver en Oryx White.

Volkswagen Golf GTE prijs aanvragen

Interesse in een Volkswagen Golf GTE lease met 15% bijtelling? Vraag een offerte aan, dan doen wij u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs informeren u graag verder over de vele voordelen van rijden in een hybride Golf. Wij bieden u de beste Volkswagen Golf GTE lease aan.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.