Mitsubishi Outlander PHEV Business Edition

Vanaf  € 569,-  per maand excl. BTW

  • 15% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Mitsubishi leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de Mitsubishi Outlander PHEV bij SternLease

De Mitsubishi Outlander PHEV is een van de eerste SUV’s met hybride aandrijving. De ruimte en het geweldige comfort van de Outlander worden gecomplimenteerd door de nieuwste technologie en een geavanceerde hybride aandrijving. De PHEV komt door zijn lage CO2-uitstoot in aanmerking voor 15% bijtelling in 2016. Profiteer van het fiscaal voordeel. Veel leaserijders gingen u al voor!

Een voorraadmodel leasen

Resultaten 1 tot 3 van 3

Mitsubishi Outlander PHEV kleuren

De Mitsubishi Outlander PHEV kunt u leasen in de volgende kleuren bij SternLease: Granite Brown, Polar White, Silky White, Amethyst Black, Orient Red, Ruby Black, Titanium Grey.

Full operational leasen

De maandprijs is op full operational lease-basis. De prijs is inclusief afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden en allrisk verzekering. U hoeft alleen nog te betalen bij de pomp.

Mitsubishi Outlander PHEV lease samenstellen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een Outlander PHEV lease met 15% bijtelling. Wij doen u spoedig een persoonlijk aanbod en u kunt ook een adviserend gesprek met de leaseadviseurs van SternLease aanvragen. Samen stellen wij de beste Mitsubishi Outlander PHEV lease voor u samen.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.