Mercedes-Benz B250e Electric Drive 

Prijs op aanvraag

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Mercedes-Benz leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Mercedes-Benz B-Klasse leasen

Interesse in het leasen van de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse? De B-Klasse Electric Drive leasen kan bij SternLease met een lage 4% bijtelling. Alle opties en accessoires zijn leverbaar voor een zakelijke lease.

De Mercedes-Benz B-Klasse 250 e rijden

De B-Klasse Electric Drive is volledig Mercedes-Benz, met hoge kwaliteit onderdelen en een fantastische wegligging. Uw rijervaring met de B-Klasse 250 e zal nog beter zijn dankzij de stille elektrische aandrijving en de lage bijtelling. De Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive heeft geen CO2-uitstoot.

B-Klasse elektrisch vermogen

De Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive komt met een 130 kW / 180 pk sterke elektromotor. Binnen 7,9 seconden schiet de B-Klasse van 0 naar 100 km / u. De actieradius is 200 km en het accupakket is binnen een half uur tot wel 80% opgeladen.

Mercedes-Benz Electric Drive kleuren

De B-Klasse 250 e is leverbaar in de volgende kleuren unilakken: Jupiterrood, Cirruswit of Nachtzwart. Daarnaast kunt u nog kiezen uit de metallic kleuren Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Noorderlichtviolet, Mountaingrijs Magno, Poolzilver, Universumblauw en Oriëntbruin. Alle kleuren zijn leverbaar via SternLease of Mercedes-Benz dealer Stern Auto.

Offerte aanvragen

Interesse in de Mercedes-Benz B-Klasse 250 e leasen? Voor de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze leaseadviseurs staan voor u klaar en kunnen u een persoonlijk aanbod doen. Wij zorgen dat u de beste Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive lease krijgt aangeboden.

Offerte aanvragen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.