Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid lang

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Mercedes-Benz leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

S 500 e leasen bij SternLease

Rijden in de luxe limousine van Mercedes-Benz, met state-of-the-art technologie onder de motorkap. Voor de Mercedes-Benz S 500 e kunt u voor het eerst in de S-Klasse rijden met een hybride aandrijving. Het vermogen van de elektromotor en 6-cilinder benzinemotor is zeker niet mis: 325 kW of 442 pk. De S 500 e kan van 0 naar 100 km/u in slechts 5,2 seconden. Het brandstofverbruik valt met ongeveer 2,8 liter per 100 km ook mee.

Mercedes-Benz S 500 e Plug-in Hybrid rijden

De Mercedes-Benz S 500 e Plug-in Hybrid komt met 4 bedrijfs- en 3 rijmodi die wisselen afhankelijk van uw snelheid en de verkeerssituatie. In de E-Modus rijdt de S 500 e volledig elektrisch en heeft de Mercedes een actieradius van 30 km bij benadering. Andere rijstanden combineren de elektromotor en benzinemotor om de meest efficiënte rit te creëren.

Leaseofferte aanvragen

Interesse in het leasen van de Mercedes-Benz S 500 e Plug-in Hybrid met 22% bijtelling? U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij SternLease. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek. Wij stellen de beste Mercedes-Benz S 500 e Plug-in Hybrid lease voor u samen.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.