Volvo V60 D5 Twin Engine Lease Edition

Vanaf  € 699,-  per maand excl. BTW

  • 15% Bijtelling
  • Diesel/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volvo leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Volvo V60 D5 Twin Engine Lease Edition leasen

De Volvo V60 D5 Twin Engine combineert indrukwekkende prestaties met de Zweedse schoonheid van Volvo. De hybride aandrijving is milieuvriendelijk en heeft een trekgewicht van maar liefst 1800 kg. Door de lage CO2-uitstoot kunt u de Volvo V60 D5 Twin Engine leasen bij SternLease met een lage 15% bijteling.

Volvo V60 D5 Twin Engine Lease Edition rijden

De Volvo V60 D5 Twin Engine Lease Edition leasen kan in 2016 met 15% bijtelling. Dat komt doordat de V60 D5 Twin Engine met zijn hybride aandrijving een CO2-uitstoot van slechts 48 gram per kilometer heeft. De V60 D5 Twin Engine zorgt sowieso voor een bijzondere ervaring met zijn stille elektrische aandrijving en indrukwekkende acceleratie.

Stern is tevens expert op het gebied van premium auto leasing. Met de Volvo V60 D5 Twin Engine operational lease kiest u voor de populairste leasevorm van Stern. Wij nemen het volledige beheer van de hybride V60 over zodat u zich zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over onderhoud, schadeherstel en brandstofkosten.

Volvo V60 D5 Twin Engine kleuren

SternLease kan de Volvo V60 D5 Twin Engine in verschillende carrosseriekleuren leveren, waaronder Passion Red en Ice White. Voor een meerprijs is zijn de metallic kleuren Black Sapphire, Seashell Metallic, Savile Grey, Caspian Blue, Flamenco Red, Bright Silver, Power Blue, Electric Silver, Ember Black en Crystal White leverbaar.

Leasen bij SternLease

Benieuwd naar een Volvo V60 D5 Twin Engine Lease Edition lease? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een V60 Hybrid lease bij SternLease. Registratie in 2016 betekent dat u in aanmerking komt voor 15% bijtelling. U kunt ook een adviserend gesprek aanvragen bij onze leaseadviseurs. Wij stellen met u de beste Volvo V60 Plug-in Hybrid lease samen.

Offerte aanvragen »

Een voorraadmodel leasen

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.