Volvo XC90 Hybrid

Vanaf  € 1099,-  per maand excl. BTW

  • 15% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volvo leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de Volvo XC90 bij SternLease

Alle uitvoeringen van de Volvo XC90 zijn te bestellen voor lease bij SternLease. U kunt de XC90 online samenstellen of meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Met name de hybride Volvo XC90 met T8 Twin Engine is interessant om zakelijk te leasen vanwege de lage 15% bijtelling. Alleen nog bij registratie in 2016!

Een voorraadmodel leasen

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

Volvo XC90 rijden

De nieuwe Volvo XC90 is de veiligste auto die Volvo ooit heeft gebouwd. Hij haalde de hoogste score ooit in de NCAP veiligheidstest en is ontworpen met een nieuwe designstijl. De Volvo XC90 wordt geleverd met de T8 Twin Engine. Deze gecombineerde motor heeft een vermogen van 299 kW / 407 pk. De elektromotor zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot per kilometer slechts 49 gram is. Daardoor komt de XC90 als leaseauto voor 2016 in aanmerking voor 15% bijtelling. De Volvo XC90 komt met een uitgebreid infotainmentsysteem met kleuren touchscreen en spraakherkenning.

24 / 7 Volvo XC90 service

Kiest u voor een Volvo XC90 leasen bij SternLease, dan geniet u standaard van diverse voordelen. Allereerst zorgt een operational lease van Stern voor veel gemak en service tegen een vaste maandelijkse leaseprijs.

U heeft bij ons ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Bij een Volvo XC90 lease zit standaard de SternMobility Card. Deze kaart functioneert als algemeen hulpmiddel voor het bereiken van al onze mobiliteits-, reis- en huisdiensten. Stern leaserijders kunnen ons servicenummer 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen voor ondersteuning bij pech, ongeval of schade, en het binnen- en buitenland.

XC90 offerte aanvragen

Interesse in het leasen van de Volvo XC90 Plug-in Hybrid met 15% bijtelling? Onze leaseadviseurs kunnen u een vrijblijvende offerte sturen of een afspraak voor een adviserend gesprek maken. Wij kunnen u ook telefonisch van dienst zijn. Wij stellen de beste Volvo XC90 lease voor u samen.

Offerte aanvragen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.