Citroën C3 BlueHDi 

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Kopie van Daarom kiest u voor een Citroën leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de Citroën C3 BlueHDi bij SternLease

U kunt de Citroën C3 BlueHDi leasen bij Stern. Diverse uitvoeringen zijn snel leverbaar bij SternLease.

Ontdek de schoonheid van de Citroën C3

Met de nieuwe C3 heeft Citroën een stadsauto geleverd met verrassend veel ruimte. Dat komt door slim gebruik van het glasoppervlak en ronde vormen. De zenith-voorruit geeft de bestuurder opmerkelijk veel kijkruimte en zorgt dat er een zee van licht binnenin de auto komt. De Citroën C3 is ook zeer praktisch, met comfortabele vering en een wegligging even vloeiend als het carrosserie design. Daarnaast krijgt u een 300 liter grote kofferbakruimte.

Citroën C3 BlueHDi leaseprijs aanvragen

Een zakelijke lease kan snel en voordelig afgesloten worden bij SternLease. Ons landelijke netwerk kan verschillende uitvoeringen van de C3 leveren. Onze leaseadviseurs beantwoorden al uw vragen online en doen u altijd een persoonlijk aanbod. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Citroën C3 BlueHDi lease of stel uw eigen Citroën C3 lease samen.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.