BMW X5 xDrive40e 

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5-7 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een BMW leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de BMW X5 xDrive40e bij SternLease

Een Plug-in Hybrid met vierwielaandrijving leasen? Dan is de BMW X5 xDrive40e een uitstekende keus. Innovatie, luxe en veelzijdigheid gecombineerd in een milieuvriendelijke leaseauto.

Efficiënt rijden in de BMW X5 xDrive40e

De BMW X5 Plug-in Hybrid heeft het robuuste design, de tractie en kracht van een Sports Activity Vehicle. Het brandstofverbruik ligt echter gelijk met dat van een compacte auto. De BMW X5 xDrive40e heeft een optimaal afgestelde hybride aandrijving. De elektromotor en verbrandingsmotor werken op de meest efficiënte manier samen en u kunt uit verschillende rijmodi kiezen voor de beste prestaties per rit. De BMW X5 kan tot maximaal 30 kilometer volledig elektrisch rijden. U kunt ook probleemloos veel bagage vervoeren dankzij de grotere bagageruimte. Er is ruimte tot wel 1720 liter.

Vraag een BMW X5 Plug-in Hybrid leaseprijs aan

Interesse in het zakelijk leasen? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een BMW X5 xDrive40e lease. SternLease stuurt u spoedig een persoonlijk aanbod of u kunt uw eigen BMW X5 Plug-in Hybrid lease configureren. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek. Wij stellen graag de beste BMW X5 xDrive40e lease voor u samen.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.