Lexus CT 200h 

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Lexus leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de Lexus CT 200h bij SternLease

Standaard wordt de Lexus geleverd met o.a. automaat, climate control en cruise control. Deze uitvoering is snel leverbaar via SternLease. De Lexus CT 200h heeft een hybride aandrijving met een gecombineerd maximaal vermogen van 100 kW of 136 pk. De topsnelheid is 180 km / u en 0 naar 100 gaat in 10,3 seconden.

Naast snelheid kunt u ook de luxe van Lexus verwachten. Inclusief eerder genoemde standaard uitrusting, krijgt u bij de basisuitvoering ook lichtmetalen velgen, LED dagrijverlichting, een lederen stuurwiel met bediening voor audio, multi-info, telefoon en spraaksturing, lederen middenconsole en een lederen instrumentarium.

Lexus CT 200h rijden

Stern kan de basisuitvoering leveren maar ook de Business Line, F Sport Line en Luxury Line. Tevens krijgt u automatisch toegang tot ons landelijk mobiliteitsnetwerk als leaserijder. Bij pech, diefstal of onderhoud is onze service direct beschikbaar en zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent.

Lexus CT 200h leaseprijs aanvragen

Interesse in een Lexus CT 200h leasen? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease of stel uw eigen Lexus CT 200h lease samen. Onze leaseadviseurs vertellen u alles over de Lexus CT 200h en kunnen de beste Lexus lease voor u samenstellen.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.