Peugeot 208 BlueHDi

Prijs op aanvraag

  • 21% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Peugeot leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Lease de Peugeot 208 BlueHDi bij SternLease

De Peugeot 208 was al het populairste model van Peugeot en de nieuwe generatie is nu extra interessant om te leasen. Alleen nog in 2016 kunt u een Peugeot 208 BlueHDi lease afsluiten en profiteren van 21% bijtelling. Deze nieuwe Peugeot kunt u nu in diverse uitvoeringen voordelig leasen bij SternLease.

Nieuw design voor de Peugeot 208

Peugeot heeft met de nieuwe 208 gekozen voor een meer uitgesproken stijl die met strakke lijnen sportiviteit maar ook een zekere speelsheid uitstraalt. De LED achterlichten hebben een roofdierachtige nieuwe vorm gekregen en Peugeot introduceert een aantal unieke lakkleuren voor de 208. Verder heeft de Peugeot 208 een bredere grille gekregen en zijn de chromen details prominenter. Van binnen is de auto voorzien van diverse nieuwe veiligheidstechnologieën evenals een touchscreen in het dashboard.

Peugeot 208 BlueHDi met 21% bijtelling

U kunt de Peugeot 208 met verschillende motoruitvoeringen rijden maar voor zakelijk leasen is de 1.6 BlueHDi dieselmotor het interessantst. De CO2-uitstoot van de Peugeot 208 wordt met deze aandrijving gereduceerd tot 79 g / km wat laag genoeg is om in de 21% bijtelling categorie te komen. Zo kunt u in 2016 nog extra voordelig de Peugeot 208 BlueHDi leasen bij Stern.


Kiest u voor een lease bij Stern dan kiest u voor een landelijk mobiliteitsnetwerk dat dagelijks voor u klaar staat met eersteklas service. Bij onderhoud, pech of diefstal staan wij meteen voor u klaar en zorgen wij dat u weer snel onderweg bent.

Vraag naar de Peugeot 208 BlueHDi prijs

Interesse in een nieuwe Peugeot 208 lease met 21% bijtelling? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease of configureer uw eigen Peugeot 208 BlueHDi lease. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een adviserende gesprek. Wij bieden u graag de beste Peugeot 208 BlueHDi lease aan.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2016 zijn er 4 verschillende percentages (25%, 21%, 15% en 4%) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 15% is voor zeer zuinige hybride auto’s, 21% voor overige hybrides en zeer efficiënte brandstof auto's. 25% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.