Porsche Cayenne S e-Hybrid 

Vanaf  € 1899,-  per maand excl. BTW

  • 21% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Porsche leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Lease de Porsche Cayennen S e-Hybrid bij SternLease

De vernieuwde Porsche Cayenne is er nu ook in de S e-Hybrid uitvoering. Extra interessant om zakelijk te leasen vanwege de 21% bijtelling. Deze en andere uitvoeringen zijn leverbaar via SternLease.

Weinig CO2-uitstoot, veel vermogen

Doordat de CO2-emissie van de Porsche Cayenne S e-Hybrid slechts 79 g / km is, valt deze uitvoering voor 2016 in de lage 21% bijtelling categorie. Daartegenover staat wel een vermogen van maximaal 245 kW (333 pk) terwijl het verbruik niet meer is dan 3,4 liter per 100 km.

Porsche Cayenne leaseprijs aanvragen

Wilt u ook de vernieuwde stijl van de Porsche Cayenne ervaren? De hybride aandrijving van de S e-Hybrid proberen? En rijden met de luxe details gewend van Porsche? Bij Stern kunt u de Porsche Cayenne S e-Hybrid nu voordelig leasen. Vraag een offerte aan en wij sturen u een persoonlijk aanbod met leaseprijs toe. U kunt ook uw eigen Porsche Cayenne S e-Hybrid lease samenstellen.

Heeft u vragen over het leasen van de Porsche Cayenne S e-Hybrid, de bijtelling of andere voordelen van leasen bij SternLease? Onze leaseadviseurs staan voor u klaar!

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2016 zijn er 4 verschillende percentages (25%, 21%, 15% en 4%) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 15% is voor zeer zuinige hybride auto’s, 21% voor overige hybrides en zeer efficiënte brandstof auto's. 25% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.