Porsche Panamera S e-Hybrid 

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Porsche leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de Porsche Panamera S e-Hybrid bij SternLease

De Porsche Panamera is nu ook als Plug-in Hybrid leverbaar. De S e-Hybrid kan hybride maar ook volledig op de elektromotor of verbrandingsmotor rijden. Daardoor rijdt de sportwagen zo efficiënt mogelijk tijdens elke rit. Met een vermogen van 245 kW (333 pk) en een topsnelheid van 270 km/u is de Porsche Panamera nog altijd een rasechte sportwagen. 

Porsche Panamera leaseprijs aanvragen

Heeft u interesse in de Porsche Panamera en in het bijzonder de S e-Hybrid met 22% bijtelling. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease of configureer uw eigen lease. Onze leaseadviseurs kunnen u ook persoonlijk helpen bij het samenstellen van de beste Porsche Panamera S e-Hybrid lease.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.