Toyota Auris Full Hybrid 

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Toyota leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de Toyota Auris Full Hybrid bij SternLease

De ruimste stationwagon op de markt die u nu kunt leasen met 22% bijtelling. De Toyota Auris Full Hybrid rijden in 2016 wordt extra beloond, ook als hatchback uitvoering. Standaard wordt de hybride Toyota Auris met automaat geleverd. De Toyota Auris Full Hybrid is leverbaar bij SternLease.

Toyota Auris Full Hybrid uitvoeringen

De Toyota Auris Full Hybrid is naast de automatische transmissie uitgerust met nog meer luxe. Denk aan een panoramisch dak, privacy glass, een parkeerhulpcamera, cruise control, navigatie en 16 inch lichtmetalen velgen. Naast de standaard uitvoering kunt u bij SternLease ook de Toyota Auris Sports Hybrid leasen als Hybrid Lease Pro of Lease Exclusive.

Zakelijk leasen

SternLease heeft een landelijk netwerk en goede connecties in de automotive industrie, zodat uw uitvoering van de hybride Auris snel afgeleverd kan worden. Als leaserijder bij SternLease profiteert u daarbovenop van onze vele mobiliteitsdiensten. Heeft u onderhoud nodig, staat u met pech langs de weg of bent u slachtoffer van autodiefstal? Wij zorgen dat u weer snel onderweg kunt zijn.

Toyota Auris Full Hybrid leaseprijs aanvragen

Interesse in de Toyota Auris Full Hybrid leasen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel uw eigen Toyota Auris lease samen. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een adviserende gesprek. Wij stellen graag de beste Toyota Auris Full Hybrid lease voor u samen.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.