Toyota Yaris Full Hybrid 

Prijs op aanvraag

  • 21% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Toyota leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Lease de Toyota Yaris Full Hybrid bij SternLease

De facelift van de Toyota Yaris heeft een van de meest consument vriendelijke hybride auto’s op de markt geleverd. Alleen nog bij registratie in 2016 profiteert u van 21% bijtelling bij uw Toyota Yaris Full Hybrid zakelijke lease. Alle uitvoeringen van de Yaris zijn leverbaar voor leasing bij SternLease.

Toyota Yaris Full Hybrid verbruik

Met een CO2-uitstoot van 75 g / km is de Toyota Yaris Full Hybrid bijzonder milieuvriendelijk en kunt u hem alleen nog in 2016 met 21% bijtelling leasen. De hybride Yaris rijdt ook efficiënt met een brandstofverbruik van gemiddeld 3,3 l / 100 km.

Vraag uw Toyota Yaris Full Hybrid leaseprijs aan

Interesse in de Toyota Yaris Full Hybrid leasen met 21% bijtelling? Vraag een vrijblijvende offerte aan of configureer uw eigen Toyota Yaris lease. U kunt de nieuwe Toyota Yaris Full Hybrid in alle uitvoeringen leasen bij SternLease. Onze leaseadviseurs kunnen u persoonlijk verder helpen met het samenstellen van de beste Toyota Yaris Full Hybrid lease.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2016 zijn er 4 verschillende percentages (25%, 21%, 15% en 4%) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 15% is voor zeer zuinige hybride auto’s, 21% voor overige hybrides en zeer efficiënte brandstof auto's. 25% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.