Seat Mii EcoFuel 

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Aardgas
  • Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Seat leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Seat Mii 1.0 EcoFuel leasen

Door de 1.0 EcoFuel aandrijving kunt u de Seat Mii leasen met 22% bijtelling. Kies voor de hippe Seat Mii en zijn veelzijdige uitvoeringen. Met zijn 50 kW (68 pk) sterke 1.0 EcoFuel motor heeft de Mii genoeg kracht om lekker snel en wendbaar te rijden.

Functies zoals de elektronische stabiliteit controle corrigeren uw rijgedrag op subtiele wijze. Naast rijcomfort biedt de Mii ook gewoon comfort in overvloed. U kunt het interieur en exterieur zeer divers uitbreiden, zodat uw Seat Mii EcoFuel een unieke verschijning zal worden.

 

 

Een Seat Mii leaseprijs bij SternLease

Meer weten over onze aanbiedingen voor een Seat Mii 1.0 EcoFuel lease? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zakelijke lease. Wij doen u een persoonlijk aanbod voor de 22% bijtelling uitvoering maar kunnen ook andere uitvoeringen van de Seat Mii leveren. Tevens zijn onze leaseadviseurs bereikbaar voor een adviserend gesprek over de beste Seat Mii lease.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.