Skoda Citigo CNG 

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Aardgas
  • Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Skoda leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Skoda Citigo CNG leasen

Door nieuwe technologieën in de aandrijving is het volumeniveau van de Skoda Citigo CNG veel lager, wat het rijden rustgevender maakt.

De Skoda Citigo kunt u leasen in de volgende uitvoeringen: Easy, Active, Active Pro, Ambition, Sprint, Edition, Elegance en Expedition. Alle uitvoeringen van de Citigo zijn snel leverbaar via SternLease of Skoda-dealer Heron Auto. Ook profiteren leaserijders automatisch van ons mobiliteitsnetwerk. Heeft uw Skoda Citigo onderhoud of pech hulp nodig, dan zijn wij direct bereikbaar.

 

Interesse in de Skoda Citigo CNG

Interesse in de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Skoda Citigo lease bij Stern. Onze leaseadviseurs doen u een persoonlijk aanbod voor de 22% bijtelling 1.0 CNG uitvoering.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.