Volkswagen up! EcoFuel 

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Aardgas
  • Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB

 

VW EcoFuel leasen bij SternLease

De Volkswagen up! is al een zeer zuinige stadsauto maar de EcoFuel maakt de compacte Volkswagen nog groener. Samen met een start & stop-systeem en regeneratief remsysteem, heeft de Volkswagen up! EcoFuel een CO2-uitstoot laag genoeg om in aanmerking te komen voor 22% bijtelling in 2016. De Volkswagen up! EcoFuel leasen kan bij SternLease. Tevens is het model leverbaar bij Volkswagen-dealer Heron Auto.

Verschillende Volkswagen up! uitvoeringen leverbaar

De charmante stadsauto van Volkswagen komt in veel verschillende uitvoeringen en als up! EcoFuel leaserijder profiteert u daar ook van. De take up! versie beschikt over veel standaard veiligheidsfuncties en de kwaliteit die u gewend bent van Volkswagen. De move up! is uitgebreider en voegt o.a. ESP, City Emergency Braking en elektrisch bedienbare ramen vóór toe. De high up! beschikt over 15-inch lichtmetalen wielen, radio / CD-speler, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels en een in kleur mee gespoten dashboard.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het zakelijk leasen van de Volkswagen up! EcoFuel bij Stern. Onze leaseadviseurs doen u een persoonlijk aanbod voor de 22% bijtelling uitvoering. Daarnaast zijn andere uitvoeringen van de Volkswagen up! ook voor leasing beschikbaar en kunnen wij andere leasevormen aanbieden.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp