Volkswagen up! EcoFuel 

Prijs op aanvraag

  • 22% Bijtelling
  • Aardgas
  • Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

VW EcoFuel leasen bij SternLease

De Volkswagen up! is al een zeer zuinige stadsauto maar de EcoFuel maakt de compacte Volkswagen nog groener. Samen met een start & stop-systeem en regeneratief remsysteem, heeft de Volkswagen up! EcoFuel een CO2-uitstoot laag genoeg om in aanmerking te komen voor 22% bijtelling in 2016. De Volkswagen up! EcoFuel leasen kan bij SternLease. Tevens is het model leverbaar bij Volkswagen-dealer Heron Auto.

Verschillende Volkswagen up! uitvoeringen leverbaar

De charmante stadsauto van Volkswagen komt in veel verschillende uitvoeringen en als up! EcoFuel leaserijder profiteert u daar ook van. De take up! versie beschikt over veel standaard veiligheidsfuncties en de kwaliteit die u gewend bent van Volkswagen. De move up! is uitgebreider en voegt o.a. ESP, City Emergency Braking en elektrisch bedienbare ramen vóór toe. De high up! beschikt over 15-inch lichtmetalen wielen, radio / CD-speler, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels en een in kleur mee gespoten dashboard.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het zakelijk leasen van de Volkswagen up! EcoFuel bij Stern. Onze leaseadviseurs doen u een persoonlijk aanbod voor de 22% bijtelling uitvoering. Daarnaast zijn andere uitvoeringen van de Volkswagen up! ook voor leasing beschikbaar en kunnen wij andere leasevormen aanbieden.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.