BMW I3 94AH

Vanaf  € 545,-  per maand excl. BTW

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een BMW leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

BMW I3 94AH leasen bij SternLease

De BMW i3 tilt elektrische rijden naar het volgende niveau voor het merk en is ontwikkeld met de nieuwe eDrive aandrijving. De BMW i3 is daardoor lokaal emissievrij wat het in de laagste CO2-klasse plaatst. U kunt de BMW i3 daarom leasen met 4% bijtelling. Deze uitvoering is inclusief automatische transmissie. Lease de BMW I3 94AH nu extra voordelig bij SternLease.

BMW i3 actieradius

De eDrive aandrijving versnelt de BMW I3 94AH naar 100 km per uur in slechts 7,2 seconden. Voeg daar het lage zwaartepunt en de goede wendbaarheid aan toe en u heeft de ideale elektrische stadsauto gevonden. De elektrische motor van de BMW I3 94AH heeft ook een bovengemiddeld grote actieradius voor elektrische auto’s zodat u een langere tocht kunt maken.

BMW i3 design

De BMW i3 is qua design volledig nieuw. Het ontwerp is met duurzaamheid bedacht en bevat veel slimme designkeuzes voor aerodynamica. De i3 is als totaalconcept ontworpen wat inhoudt dat alle onderdelen op elkaar zijn ingespeeld.

Leaseprijs BMW i3 aanvragen

Interesse in een BMW I3 94AH leasen met 4% bijtelling? De leaseadviseurs van SternLease kunnen u spoedig een vrijblijvende offerte sturen. U kunt ook een adviserend gesprek aanvragen of een andere BMW lease configureren. Bij Stern stellen wij de beste BMW i3 lease voor u samen.

Offerte aanvragen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.