BMW i8 

Prijs op aanvraag

  • 15% Bijtelling
  •  Benzine/Elektrisch
  •  Automaat
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een BMW leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

BMW i8 leasen bij SternLease

Elektrisch rijden in een sportauto met slechts 15% bijtelling. De BMW i8 maakt het mogelijk. Dankzij de nieuwe eDrive technologie is het volledige koppel van de i8 oproepbaar bij stilstand. De HV-accu wordt door een vernieuwd koelingsysteem constant op temperatuur gehouden zodat de levensduur en prestaties van de cellen optimaal blijven.

BMW i8 rijden

U kunt de BMW i8 leasen via SternLease. Wij bieden u vrijblijvend een offerte aan met een scherpe maandprijs. Door ons grote netwerk kunnen wij snel en voordelig leveren. Bovendien krijgt u toegang tot onze zeer uitgebreide mobiliteitsdiensten. De BMW i8 is tevens een populaire leaseauto vanwege de lage CO2-uitstoot van 49 g/km. U komt daarom in aanmerking voor 15% bijtelling bij registratie in 2016.

BMW i8 hybrid motor

Voor de i8 heeft BMW speciaal de TwinPower Turbo 1,5 liter 3 cilinder motor ontwikkeld. Dit hybride systeem zorgt voor een vermogen van 170 kW (231 pk) tegenover een verbruik van slechts 2,1 liter per 100 km.

BMW i8 leaseprijs aanvragen

Interesse in een BMW i8 lease met 15 bijtelling? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij SternLease, dan ontvangt u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak voor een adviserend gesprek maken. Wij stellen graag de beste BMW i8 lease voor u samen.

Offerte aanvragen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.