Toyota Prius Plug-in Hybrid 

Prijs op aanvraag

  • 15% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Toyota leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Lease de Toyota Prius Plug-in Hybrid bij SternLease

De Toyota Prius is een van de populairste hybride auto’s op de markt. De combinatie van benzinemotor en elektromotor zorgt dat het brandstofverbruik van de Plug-in Hybrid uitvoering maar 2,1 l / 100 km is. De CO2-uitstoot is niet hoger dan 49 g / km zodat de Toyota Prius Plug-in Hybrid in de 15% bijtelling categorie valt voor leasen. U kunt de Toyota Prius nu leasen bij SternLease.

Toyota Prius Hybrid exterieur

De Toyota Prius hybrid is uiterlijk gelijk aan de normale Prius. Direct herkenbaar qua vorm en met veel aerodynamische lijnen die de auto over de weg laten zweven. Waar de Prius Plug-in Hybrid zich onderscheidt is in de zilverkleurige details aan de voor- en achterzijde van de portiergrepen. Tevens heeft deze uitvoering een aansluiting voor de stekker die bijna niet opvalt.

Volledig elektrisch rijden met de Toyota Prius Plug-in Hybrid

De Toyota Prius Plug-in Hybrid uitvoering voegt de mogelijkheid toe om tot 25 kilometer volledig elektrisch te rijden. Daardoor neemt de CO2-uitstoot per kilometer nog verder af. Wanneer nodig neemt de benzinemotor automatisch de aandrijving over. U verliest zo geen vermogen tijdens het rijden.

Meer voordeel met uw Toyota Prius Hybrid lease

Interesse in een Toyota Prius Plug-in Hybrid leasen met 15% bijtelling in 2016? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease en ontvang spoedig een persoonlijk voorstel. Onze leaseadviseurs kunnen tevens een afspraak maken voor een adviserend gesprek met u. Wij stellen graag de beste Toyota Prius Plug-in Hybrid lease voor u samen.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2016 zijn er 4 verschillende percentages (25%, 21%, 15% en 4%) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 15% is voor zeer zuinige hybride auto’s, 21% voor overige hybrides en zeer efficiënte brandstof auto's. 25% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.