Renault Zoe R90 Battery Entry

Vanaf  € 425,-  per maand excl. BTW

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Renault leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Renault Zoe Entry leasen bij Stern

Het plezier van rijden in een stadsauto maar dan met een volledig elektrische aandrijving. De Renault Zoe is het helemaal en combineert innovatie, comfort en perfect rijgedrag. De Renault Zoe leasen kan met een lage 4% bijtelling dankzij de elektrische aandrijving.

Renault Zoe rijden

Zoekt u naar een leaseauto voor praktisch én fiscaal voordeel? Op beide vlakken biedt de Renault Zoe waar voor zijn geld. U vindt verrassend veel bagageruimte achterin en de actieradius is ruim voldoende voor dagelijks woon-werkverkeer. De Renault Zoe leasen kan met de lage 4% bijtelling. Lease extra voordelig dit jaar!

Renault Zoe elektrische actieradius

De Renault Zoe is een pittige auto om in te rijden. Meer dan genoeg voor dagelijks vervoer. Elektrisch laden is bijzonder goedkoop en met de mogelijkheden van de ZOE ook nog eens zeer makkelijk. Met een Renault ZOE-lease krijgt u standaard een Camélèon-kabel geleverd. Deze unieke kabel is 3 tot 6 keer sneller dan kabels van andere elektrische auto’s. Dit geldt zowel voor snelladers als thuisladers.

4% bijtelling bij uw Renault ZOE lease

Interesse in het leasen van de Renault ZOE? Hij is snel leverbaar via Stern. Lease de Renault Zoe voor een lage leaseprijs en altijd met de zeer uitgebreide Stern mobiliteitsservice. Omdat de Renault Zoe volledig elektrisch rijdt, is zakelijk leasen met 4% bijtelling mogelijk. Onze leaseadviseurs stellen voor u de beste Renault Zoe lease samen.

Offerte aanvragen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.