Citroën C-Zero 49KW

Prijs op aanvraag

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Kopie van Daarom kiest u voor een Citroën leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de Citroën C-Zero bij SternLease

Stijlvol met de Citroën C-Zero door de stad rijden. In 2016 nog te leasen met slechts 4% bijtelling, dankzij de volledig elektrische aandrijving. Het slimme design en de stille motor zorgen ervoor dat de C-Zero bijzonder comfortabel rijdt. U kunt nu extra voordelig de Citroën C-Zero leasen bij SternLease.

Citroën C-Zero actieradius

De Citroën C-Zero is zeer compact ontworpen maar kan alsnog 4 personen comfortabel vervoeren. Dat komt door het slim weggewerkte accupakket, dat weinig ruimte inneemt voor passagiers. De Citroën C-Zero komt met een 49 kW / 67 pk sterke elektromotor. De lithium-ion accu heeft een capaciteit van 16 kWh; genoeg stroom om een actieradius van maximaal 150 km te halen. De accu levert ook stroom aan andere systemen zoals de verwarming en airco.

Citroën C-Zero opladen

De C-Zero komt tot deze indrukwekkende elektrische actieradius doordat hij volledig voor duurzaam rijden is ontworpen. Tijdens het remmen functioneert de elektrische motor als generator die de remkracht omzet naar nieuwe stroom. De auto heeft weinig last van luchtweerstand met zijn speciale design en het snelladen van de accu kan binnen een half uur voltooid zijn.

C-Zero leasen met 4% bijtelling

Doordat de Citroën C-Zero geen CO2-uitstoot heeft, komt hij voor 2016 in aanmerking voor de lage 4% bijtelling. De Citroën C-Zero leasen is daardoor extra interessant. Levering kan snel geregeld worden via SternLease en u kunt alle uitvoeringen en accessoires bestellen. Vraag een vrijblijvende offerte of adviserende gesprek aan bij onze leaseadviseurs. U kunt ook uw eigen Citroën C-Zero lease configureren. Bij Stern bieden wij u graag de beste Citroën C-Zero lease aan.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.