Kia Soul EV Executive Line

Prijs op aanvraag

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Kia leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Kia Soul EV leasen

De Kia Soul EV is de eerste volledig elektrische auto van Kia. Met 0 uitstoot wat betekent dat je hem kan leasen met slechts 4% bijtelling. De Kia Soul is een unieke verschijning met een fris exterieur, LED-verlichting en een interieur gemaakt uit veel milieuvriendelijke onderdelen. Ook belangrijk, de Kia Soul EV heeft een indrukwekkende theoretische actieradius van maximaal 212 km.

Kia Soul EV rijden

De Kia Soul EV leasen betekent dat u klaar bent voor een milieuvriendelijke toekomst. Die toekomst is zeker niet langzaam, want de Soul EV komt met een goed vermogen van 81 kW / 110 pk. U trekt snel op met de elektrische aandrijving en kunt met de theoretische actieradius van 212 km een lange rit maken zonder tussendoor op te laden.

Bagageruimte

Doordat het accupakket in de bodem van de Kia Soul EV is gebouwd, komt de elektrische auto met veel bagageruimte. Maximaal kunt u 287 liter kwijt achterin. En dan is er ook nog een dubbele bodem, waar genoeg ruimte is voor laadkabels, gereedschap of waardevolle spullen die u buiten het zicht wilt houden.

Kia Soul EV leasen bij SternLease

Interesse in het leasen van de Kia Soul EV? Hij is nu leverbaar bij SternLease en dankzij ons landelijke netwerk kunnen we uw uitvoering snel leveren. Alle opties van de Executive Line zijn beschikbaar en dankzij de elektrische aandrijving is de Kia Soul EV leasen met 4% bijtelling extra interessant! Tevens leverbaar via de Stern Kia-dealers Durmi Auto en Wander.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.