Mitsubishi Miev 49KW

Prijs op aanvraag

  • 4% Bijtelling
  • Eletrisch
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Kia leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Mitsubishi i-MiEV leasen

Mitsubishi heeft met de i-MiEV een volledig elektrische auto op de markt gebracht. Doordat de auto 0 CO2-uitstoot heeft, kunt u hem zakelijk leasen met slechts 4% bijtelling. De i-MiEV is verder een heerlijk opvallende auto die geweldig rijdt en ruimte biedt voor 4 personen en veel bagage. De Mitsubishi heeft een elektrische actieradius van maximaal 160 km.

Vermogen en topsnelheid

Het vermogen van de i-MiEV is 49 kW en een maximum koppel van 180 Nm. De topsnelheid is geklokt op 130 km/u dus u kunt gerust met de elektrische auto op de weg. Het opladen kost ook weinig tijd; met snelladen is de accu binnen een 30 minuten tot 80% opgeladen.

Mitsubishi i-MiEV kleuren

De Mitsubishi i-MiEV is in verschillende kleuren verkrijgbaar als lease: Red Metallic + Silky White, Brilliant Turquoise, Frost White, Amethyst Black, Cool Silver en Cherry Brown.

De compacte i-MiEV komt met een luxe interieur om de maximaal 4 inzittenden een comfortabele rit te bezorgen. De elektromotor creëert sowieso weinig geluid en trillingen. De Mitsubishi i-MiEV wordt o.a. geleverd met airconditioning, lederen stuurwiel, lichtsensoren, radio / CD-speler en 15 inch lichtmetalen wielen.

Mitsubishi i-MiEV leasen bij SternLease

Interesse in een Mitsubishi i-MiEV lease? Via SternLease kunt u de i-MiEV zakelijk leasen met slechts 4% bijtelling, met alle opties en accessoires beschikbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze leaseadviseurs voor een persoonlijk adviesgesprek over een Mitsubishi i-MiEV leasen. De Mitsubishi i-MiEV is tevens leverbaar via Stern Mitsubishi-dealer Vireo Auto.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.