Nissan E-Evalia

Prijs op aanvraag

  • 8% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Nissan leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB

 

Nissan e-NV200 Evalia leasen

De Nissan e-NV200 Evalia is 100% elektrisch en leverbaar als 5 of 7 personen uitvoering. Uitstekend elektrische vervoer dat u kunt leasen met slechts 8% bijtelling. De kennis van Nissan in een milieuvriendelijke auto voor vervoer van grote groepen. De Nissan e-NV200 Evalia zal uw manier van reizen totaal veranderen. Qua ruimte, comfort en rijgemak levert het nergens op in en de actieradius is met maximaal 170 km zeer praktisch.

Nissan e-NV200 Evalia rijden

De Nissan e-NV200 was de eerste emissieloze compacte bestelauto op de markt. De Nissan e-NV200 Evalia is daarvan de versie voor personenvervoer. Vervaardigd uit milieuvriendelijke onderdelen en met een actieradius van maximaal 170 km, is de e-NV200 Evalia niet alleen een interessante lease maar ook een investering voor een beter milieu.

40% lagere onderhoudskosten

Naast lage brandstofkosten heeft de elektrische Nissan ook 40% lagere onderhoudskosten dan concurrerende modellen met traditionele motoren. De Nissan e-NV200 Evalia komt met 7 zitplaatsen en een opslagruimte van 2,3 m3.

Leasen bij SternLease

Interesse in het leasen van de Nissan e-NV200 Evalia? Dat kan nu met een lage 8% bijtelling en nog veel meer voordeel. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease. Onze leaseadviseurs doen u een persoonlijk aanbod of kunnen een afspraak maken voor een adviserend gesprek. De Nissan e-NV200 is tevens leverbaar bij Stern Nissan-dealer Arend Auto.

Offerte aanvragen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.