Nissan Leaf 24kW Visia Battery

Vanaf  € 385,-  per maand excl. BTW

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Nissan leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Nissan Leaf leasen

De Nissan Leaf is een van de populairste volledig elektrische auto’s op de markt. De auto wordt in Europa geproduceerd en inmiddels rijden er al meer dan 60.000 Leafs in de wereld. U kunt de Nissan Leaf 24kW Visia Battery leasen bij SternLease. Nu extra interessant als zakelijke lease met 4% bijtelling. De nieuwe Nissan Leaf heeft een actieradius van maximaal 199 km.

Nissan Leaf rijden

Gebouwd uit veel gerecyclede materialen, heeft Nissan een unieke verschijning gemaakt. Lekker aerodynamisch vormgegeven  en een luxe uitstraling voor het interieur. De Nissan Leaf is ook verrassend ruim, met genoeg ruimte voor 5 zitplaatsen en riante bagageruimte. U kunt hem leasen met diverse opties en bijpassende accessoires.

Nissan Leaf kleuren

De Nissan Leaf is voor een breed publiek gemaakt. Daarom kunt u de elektrische auto in veel verschillende kleuren leasen: Black, White, Magnetic Red, Silver, Dark Metal Grey, Sky Blue, Brilliant White.

Nissan Leaf Visia Flex lease samenstellen

Interesse in het leasen van de Nissan Leaf 24kW Visia Battery? Neem contact op met SternLease voor een vrijblijvende offerte. Onze leaseadviseurs voeren graag een adviserend gesprek met u over de beste Nissan Leaf-uitvoering en lease. De Nissan Leaf is tevens leverbaar bij Stern Nissan-dealer Arend Auto.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.