Renault Twizy Urban

Prijs op aanvraag

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Renault leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Renault Twizy Urban lease

De Renault Twizy is 100% elektrisch en biedt 100% plezier als vervoer in de stad. Deze opmerkelijke verschijning is typisch Renault vormgegeven en kan een topsnelheid van 80 km/u halen. De Renault Twizy leasen bij SternLease kan dankzij de elektrische aandrijving met slechts 4% bijtelling.

Renault Twizy Urban rijden

De Twizy is Renaults futuristische visie op mobiliteit. Een elektrische auto voor de stad; compact en efficiënt. De Renault Twizy Urban kan ook als 45-kilometer voertuig worden geleverd. Mensen met alleen een scooterrijbewijs mogen de Twizy dan ook rijden.

Renault Twizy kleuren

De Renault Twizy is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Blanc Neige, Noir Étoile, Rouge Filament en Blue Caraïbes. U kunt ook aparte kleuren voor de energiepoorten en buitenspiegels bestellen. Deze zijn allen leverbaar via SternLease.

Leasen bij SternLease

Interesse in het leasen van de Renault Twizy Urban? Vraag vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt spoedig een persoonlijk aanbod en kunt altijd een adviserend gesprek aanvragen bij onze leaseadviseurs. Wij regelen de beste Renault Twizy lease voor u. De Renault Twizy is tevens leverbaar bij Stern Renault-dealer Arend Auto.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.