Smart ForTwo Coupé Electric Drive

Prijs op aanvraag

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Renault leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de smart fortwo electric drive

De populaire stadsauto is er nu ook met een volledig elektrische aandrijving. 100% elektrisch met 0 uitstoot. De smart fortwo electric drive leasen kan daarom met 4% bijtelling. Alle gemakken en luxe van smart in een zeer aantrekkelijke verpakking. De smart fortwo electric drive heeft een maximale actieradius van 145 km.

Smart fortwo electric drive rijden

De smart fortwo is een echte stadsauto en de electric drive neemt dat stokje over qua comfort en rijplezier. De 55 kW (75 pk) sterke elektrische aandrijving maakt het een vlotte elektrische auto. De topsnelheid van de fortwo electric drive bedraagt 125 km/u. Het opladen van de elektrische auto is ook geen probleem met het groeiende aantal laadpalen in Nederlandse steden.

Smart fortwo electric drive kleuren

Verschillende kleuren bodypanels zijn leverbaar met uw smart fortwo electric drive lease. De volgende kleuren kunnen wij leveren vanuitd e fabriek: diepzwart, kristalwit, flame yellow, zilver metallic, hazel brown of mat antraciet.

Smart leasen bij SternLease

Doordat de smart fortwo electric drive geen CO2-uitstoot heeft, kunt u hem zakelijk leasen met slechts 4% bijtelling. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij doen u een persoonlijk aanbod en kunnen ook een afspraak met onze leaseadviseurs maken. Zo helpen wij u aan de beste smart fortwo electric drive lease.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.