Tesla S 70KWH

Prijs op aanvraag

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Renault leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Tesla Model S 70 leasen bij SternLease

Een van de meest spraakmakende elektrische auto’s is de Tesla Model S. Geen enkel compromis wordt er gesloten om een volledig elektrische sportauto neer te zetten. De Tesla Model S toont hoogwaardig design van buiten, maar ook van binnen met de standaard geleverde All-Wheel Drive Dual Motor. Daarnaast is de Model S zeer veilig en komt hij zelfs met autopilot waarmee de elektrische auto deels zelf kan rijden. De Tesla Model S leasen in 2016 kan nog met de lage 4% bijtelling. Profiteer ervan bij SternLease!

Tesla Model S rijden

De Tesla Model S 70 kan van 0 naar 100 km/u in slechts 5,4 seconden. Dat komt mede door de Dual Motor die een revolutie creëert in de vierwielaandrijving markt. Met een elektromotor voor de voorwielen en een tweede voor de achterwielen, accelereert de Model S sneller en heeft hij betere tractiecontrole dan ooit. Niet alleen effectiever maar ook efficiënter doordat de motoren zeer licht gemaakt kunnen worden.

Tesla Model S actieradius

De Tesla Model S 70 komt met een lichtere motor die alsnog een topsnelheid van 225 km/u kan halen. Het vermogen voor en achter is 262 pk met 525 Nm koppel. De actieradius van de Tesla Model S 70 is met maximaal 442 km indrukwekkend voor een volledig elektrische auto.

Met de Model S heeft Tesla een premium elektrische auto op de markt gebracht. Dat toont zich niet alleen in het gebruik van hoogwaardige materialen en een strakke designfilosofie. De Tesla Model S 70 wordt standaard geleverd met een 17 inch touchscreen dat verticaal in het dashboard is geïntegreerd en veel functies toegankelijk overneemt.

Tesla Model S autopilot

De Tesla Model S wordt geleverd met autopilot functie. Daarmee kan de auto zichzelf deels zelf besturen. Van het wisselen van rijstrook tot het voorkomen van botsingen of het geven van signalen tijdens het fileparkeren. U blijft achter het stuur zitten maar hoeft nog minimaal in te grijpen.

Tesla Model S 70 leaseprijs aanvragen

Interesse in het leasen van de Tesla Model S 70 met 4% bijtelling voor 2016? Dat kan bij SternLease: vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een adviserend gesprek met een van onze leaseadviseurs. U kunt ook uw eigen Tesla Model S lease online configureren. Bij Stern bieden wij u graag de beste Tesla Model S 70 lease aan.

Offerte aanvragen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.