Volkswagen e-Golf 5-drs

Vanaf  € 555,-  per maand excl. BTW

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

VW e-Golf leasen

De populaire Golf gaat helemaal elektrisch met de Volkswagen e-Golf. Helemaal stil rijden in de luxe en ruimte van een echte Golf. U kunt de Volkswagen e-Golf leasen met 4% bijtelling dankzij de milieuvriendelijke aandrijving.

E-Golf uitrusting

De elektromotor van de e-Golf heeft een vermogen van 100 kW. De auto wordt met automatische transmissie geleverd. Het interieur is voorzien van heerlijke comfortstoelen met zwarte Merlin-stof. Ook het dashboard en de vloerbekleding worden zwart geleverd. Optioneel zijn andere kleuren leverbaar.

Leasen bij SternLease

Interesse in een Volkswagen e-Golf lease met 4% bijtelling? U kunt een offerte voor zakelijk leasen aanvragen, dan doen wij u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek. Wij bieden u graag de beste Volkswagen e-Golf lease aan.

Offerte aanvragen » Configureer deze auto »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.