Volkswagen e-up!

Vanaf  € 419,-  per maand excl. BTW

  • 4% Bijtelling
  • Elektrisch
  • Automaat
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

VW e-up! leasen bij SternLease

De compacte Volkswagen heeft nu ook een elektrische uitvoering. De Volkswagen e-up! is 100% elektrische en heeft een theoretische actieradius van 160 km. Een van de beste beoordeelde elektrische auto’s in Nederland! U kunt de Volkswagen e-up! leasen bij SternLease met een lage 4% bijtelling. Hij is ook leverbaar via Volkswagen-dealer Heron Auto.

De Volkswagen e-up! rijden

De VW e-up! rijdt heerlijk comfortabel en geruisloos dankzij de nieuwe elektromotor. Met een vermogen van 60 kW / 82 pk schiet de Volkswagen e-up! vergelijkbare modellen met traditionele motoren voorbij. Binnen 5 seconden haalt u 60 km / u met de elektrische auto! Het krachtige lithium-ion accupakket zorgt voor een maximale actieradius van 160 km en kan binnen een half uur bijna volledig worden opgeladen.

Volkswagen e-up! lease samenstellen

De Volkswagen e-up zakelijk leasen komt door de milieuvriendelijke elektrische aandrijving met een lage 4% bijtelling. Interesse in de lease? Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan doen wij u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak met u maken voor een adviserende gesprek. Wij bieden u graag de beste Volkswagen e-up lease aan.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.