BMW i3 REX

Prijs op aanvraag

  • 15% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een BMW leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB

 

BMW i3 REX leasen bij SternLease

De BMW i3 REX is de hybride uitvoering van de compacte stadsauto. De i3 REX wordt volledig elektrisch aangedreven maar bevat ook een kleine benzinemotor die de accu van extra energie voorziet. REX staat dan ook voor Range Extender. Hij is nu te leasen bij SternLease met een lage 15% bijtelling.

BMW i3 REX hybride aandrijving met 15% bijtelling

De BMW i3 REX uitvoering is volledig elektrisch aangedreven maar gebruikt een kleine benzinemotor om de actieradius te vergroten. Zodra de accu onder de 20% komt, start de benzinemotor. Gemiddeld kunt u daardoor 240 tot 300 km rijden voordat u de BMW i3 REX moet opladen.

De benzinemotor en elektromotor zorgen voor een lage CO2-uitstoot van 13 gram per km. Daardoor komt deze uitvoering in aanmerking voor 15% bijtelling. Door de hybride aandrijving heeft de BMW i3 REX ook een grotere actieradius en meer vermogen.

Duurzaam ontwerp

De BMW i3 is volledig nieuw ontworpen als milieuvriendelijke auto. Gebouwd met diverse duurzame materialen en op een speciaal onderstel voor de elektrische aandrijving. Daarbij is het accupakket goed weggewerkt zodat u comfortabel met 4 personen in de BMW i3 REX kunt zitten.

BMW i3 REX leaseprijs aanvragen

Interesse in de BMW i3 REX lease met 15% bijtelling? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease, dan ontvangt u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak voor een adviserend gesprek met u maken. Wij stellen graag de beste BMW i3 REX lease voor u samen.

Offerte aanvragen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.