Over Abarth

Een automerk met een schorpioen op het schild produceert natuurlijk iets ruigs. Abarth is onderdeel van Fiat en heeft een lange geschiedenis van samenwerking. Diverse sportuitvoeringen werden in de loop der jaren door het Abarth team ontwikkeld en de naam is ook beroemd in de rallywereld. Zoekt u een compacte Italiaanse auto met extra vermogen? U vindt hem bij Abarth!

Vireo Auto: officieel Abarth dealer

Onze officiële Abarth dealer is Vireo Auto. U kunt de Abarth 595 in diverse race-uitvoeringen kopen en ook de Abarth 595C cabrio. Bent u op zoek naar een scherp geprijsde Abarth occasion, bekijk ons assortiment. Een aantal occasions komt met 2 jaar Stern occasiongarantie. 

Ontdek uw ideale Abarth uitvoering bij Stern

Andere financieringsmogelijkheden voor uw nieuwe Abarth auto zijn ook mogelijk. Dankzij het brede Stern mobiliteitspakket kunt u een Abarth leasen of financieren. Een kleine uitvoering met grote prestaties. Ontdek de Abarth modellen, producten en diensten van Stern. 

Abarath

Nieuw op voorraad »
Occasions »
Leasen »

Stern verkoopt het merk Abarth onder de naam Vireo Auto.

Naar Vireo Auto

Modellen

Abarth personenwagens

abarth-595

Abarth 595

De Fiat 500 met een scherpe, sportieve rand: dat is de Abarth 595!

 Bekijk model »

abarth-695

Abarth 695 BiPosto

De snelste Abarth uitvoering verkrijgbaar

 Bekijk model »

Abarth 124

Hij is terug! De Abarth 124 Spider is de nieuwe Roadster.

Bekijk model »

Leasen

Abarth leasen: alle modellen leverbaar bij Stern

Een Abarth privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij ons uitgebreide servicepakket. Een Stern private lease betekent dat de meeste kosten van uw Abarth lease in een vaste maandprijs zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog rekening te houden met de brandstofkosten van uw nieuwe Abarth.

Heeft u meer interesse in een Abarth full operational lease? Ook met zakelijk leasen is Stern de beste Abarth-leverancier. Stern is MKB-specialist en levert u de beste Abarth leasedeal. U kunt tevens bij Stern terecht voor een Abarth shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Stern levert u altijd een Abarth lease op maat!

Abarth-595

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »