Mercedes-Benz GLS aanschaffen bij Stern

De Mercedes-Benz GLS is de nieuwe SUV van Mercedes-Benz. Een volwaardige 7-zitter in het Europese segment van premium SUV’s. U kunt de Mercedes-Benz GLS bestellen bij Stern Auto.

Mercedes-Benz GLS uitrusting

Met een moderne vormgeving en hoogwaardige kwaliteit onderscheidt de Mercedes-Benz GLS zich van andere SUV’s op de markt. Het exterieur is uitgesproken Mercedes-Benz maar wel met een verfrissend randje zodat de GLS zich weet te onderscheiden in de Mercedes-Benz range. De chromen details, de beter geprofileerde bumper en de motorkap met powerdomes, het straalt kracht en elegantie uit. En uiteraard prijkt er op de rechtopstaande grille met trots de Mercedes-Benz ster.

Mercedes-Benz GLS motoren

De Mercedes-Benz GLS is leverbaar met verschillende motoren. Voor benzinerijders is er een V6-motor met een vermogen van 245 kW en een topsnelheid van 240 km/u. Er zijn ook uitvoeringen met een V8-motor te bestellen, met een vermogen van 335 kW of zelfs 430 kW om een topsnelheid van 250 km / u (begrensd) te bereiken. Voor dieselrijders is de Mercedes-Benz GLS tevens interessant met de 350 V6 dieselmotor. Deze uitvoering heeft een vermogen van 190 kW en een topsnelheid 222 km / u. Voor meer informatie over de motoren kunt u altijd contact opnemen met Mercedes-Benz dealer Stern Auto.

Interieur en comfort

Ook het interieur van de Mercedes-Benz GLS bestaat uit premium materialen die de bekende stijl een verrassende wending geven. Er kunnen tot maximaal 7 personen comfortabel plaatsnemen in de SUV. Dankzij het Easy Entry-systeem en de flexibele indeling van de stoelen, kan iedereen moeiteloos instappen. Ook als u op de derde rij achterin moet zitten. Van airconditioning tot stoelverwarming en een multifunctioneel stuurwiel; de Mercedes-Benz GLS is van alle gemakken voorzien.

Om de vele functies en systemen binnen handbereik te houden, heeft Mercedes-Benz een intuïtieve controller op de middenconsole beschikbaar gemaakt. De controller kan ingedrukt, ingedraaid of gekanteld worden en daarmee krijgt u direct toegang tot alle navigatie-, entertainment- en communicatiesystemen.

Mercedes-Benz GLS kleuren

U kunt de Mercedes-Benz GLS nu bestellen bij Stern in elke mogelijke uitvoering. De GLS is leverbaar met de volgende lakkleuren: Unilak Zwart, Unilak Poolwit, Diamantwit Bright, Designo Hyacintrood, Cavansietblauw, Iridiumzilver, Tenorietgrijs, Citrienbruin, Obsidiaanzwart, Diamantzilver en Palladiumzilver.

Mercedes-Benz GLS nu bestellen

Interesse in de Mercedes-Benz GLS? Bij onze dealer Stern Auto kunt u terecht voor een vrijblijvend gesprek over de nieuwe SUV. Naast de Mercedes-Benz GLS kopen kunt u hem ook leasen of financieren. Daarnaast biedt het Stern mobiliteitspakket opties voor verzekeren, schadeherstel en onderhoud aan. Wij zijn een Mercedes-Benz totaalaanbieder en gaan voor een zorgeloze rijervaring in uw nieuwe GLS.

Mercedes-Benz GLS voorraad

Mercedes-Benz GLS privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Mercedes-Benz GLS

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Mercedes-Benz GLS

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLS financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLS schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLS onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten