Mercedes-Benz GLS-Klasse

De Mercedes-Benz GLS is de nieuwe SUV van Mercedes-Benz. Een volwaardige 7-zitter in het Europese segment van premium SUV’s. U kunt de Mercedes-Benz GLS bestellen bij Stern Auto.

 

Meer informatie

Mercedes-Benz GLS aanschaffen bij Stern

De Mercedes-Benz GLS is de nieuwe SUV van Mercedes-Benz. Een volwaardige 7-zitter in het Europese segment van premium SUV’s. U kunt de Mercedes-Benz GLS bestellen bij Stern Auto.

Mercedes-Benz GLS uitrusting

Met een moderne vormgeving en hoogwaardige kwaliteit onderscheidt de Mercedes-Benz GLS zich van andere SUV’s op de markt. Het exterieur is uitgesproken Mercedes-Benz maar wel met een verfrissend randje zodat de GLS zich weet te onderscheiden in de Mercedes-Benz range. De chromen details, de beter geprofileerde bumper en de motorkap met powerdomes, het straalt kracht en elegantie uit. En uiteraard prijkt er op de rechtopstaande grille met trots de Mercedes-Benz ster.

Mercedes-Benz GLS motoren

De Mercedes-Benz GLS is leverbaar met verschillende motoren. Voor benzinerijders is er een V6-motor met een vermogen van 245 kW en een topsnelheid van 240 km/u. Er zijn ook uitvoeringen met een V8-motor te bestellen, met een vermogen van 335 kW of zelfs 430 kW om een topsnelheid van 250 km / u (begrensd) te bereiken. Voor dieselrijders is de Mercedes-Benz GLS tevens interessant met de 350 V6 dieselmotor. Deze uitvoering heeft een vermogen van 190 kW en een topsnelheid 222 km / u. Voor meer informatie over de motoren kunt u altijd contact opnemen met Mercedes-Benz dealer Stern Auto.

Interieur en comfort

Ook het interieur van de Mercedes-Benz GLS bestaat uit premium materialen die de bekende stijl een verrassende wending geven. Er kunnen tot maximaal 7 personen comfortabel plaatsnemen in de SUV. Dankzij het Easy Entry-systeem en de flexibele indeling van de stoelen, kan iedereen moeiteloos instappen. Ook als u op de derde rij achterin moet zitten. Van airconditioning tot stoelverwarming en een multifunctioneel stuurwiel; de Mercedes-Benz GLS is van alle gemakken voorzien.

Om de vele functies en systemen binnen handbereik te houden, heeft Mercedes-Benz een intuïtieve controller op de middenconsole beschikbaar gemaakt. De controller kan ingedrukt, ingedraaid of gekanteld worden en daarmee krijgt u direct toegang tot alle navigatie-, entertainment- en communicatiesystemen.

Mercedes-Benz GLS kleuren

U kunt de Mercedes-Benz GLS nu bestellen bij Stern in elke mogelijke uitvoering. De GLS is leverbaar met de volgende lakkleuren: Unilak Zwart, Unilak Poolwit, Diamantwit Bright, Designo Hyacintrood, Cavansietblauw, Iridiumzilver, Tenorietgrijs, Citrienbruin, Obsidiaanzwart, Diamantzilver en Palladiumzilver.

Mercedes-Benz GLS nu bestellen

Interesse in de Mercedes-Benz GLS? Bij onze dealer Stern Auto kunt u terecht voor een vrijblijvend gesprek over de nieuwe SUV. Naast de Mercedes-Benz GLS kopen kunt u hem ook leasen of financieren. Daarnaast biedt het Stern mobiliteitspakket opties voor verzekeren, schadeherstel en onderhoud aan. Wij zijn een Mercedes-Benz totaalaanbieder en gaan voor een zorgeloze rijervaring in uw nieuwe GLS.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz GLS-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz GLS-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz GLS-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz GLS-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »