Mercedes AMG GT

De Mercedes-AMG GT heeft een vernieuwd exterieur en interieur en ook een nieuwe serie pittige motoren. Dit topmodel is nu in alle uitvoeringen leverbaar bij Mercedes-Benz dealer Stern Auto, inclusief de Mercedes-AMG SLS. U kunt de Mercedes-AMG GT tevens leasen bij SternLease.

Meer informatie

 

Mercedes-AMG GT exterieur

Kijk naar dit sportmodel en u krijgt meteen zin om te rijden. Met een verlengde motorkap, brede flanken en een gestroomlijnde achterkant. De designkeuzes bestuderen zorgt al voor plezier en dan moet u nog instappen!

Het interieur van de Mercedes-AMG GT bestaat uit hoge kwaliteit materialen. Een typisch Mercedes-Benz design met sportieve details voor de afwerking. Diverse exclusieve stoffen, kleuren en overige opties zijn beschikbaar voor de AMG GT.

Mercedes-AMG GT prijs aanvragen

Interesse om te rijden in de Mercedes-AMG GT? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Stern Auto of maak een afspraak bij een van de showrooms. Naast de AMG GT kopen kunt u ook leasen of een financiering overwegen. Stern is een Mercedes-Benz totaalaanbieder dus voor onderhoud of schadeherstel kunt u ook terecht. Wij bieden u hoge kwaliteit Mercedes-Benz service.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz AMG GT Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz AMG GT kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz AMG GT leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz AMG GT leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »