Mercedes-AMG GT

De Mercedes-AMG GT heeft een vernieuwd exterieur en interieur en ook een nieuwe serie pittige motoren. Dit topmodel is nu in alle uitvoeringen leverbaar bij Mercedes-Benz dealer Stern Auto, inclusief de Mercedes-AMG SLS. U kunt de Mercedes-AMG GT tevens leasen bij SternLease.

Mercedes-AMG GT exterieur

Kijk naar dit sportmodel en u krijgt meteen zin om te rijden. Met een verlengde motorkap, brede flanken en een gestroomlijnde achterkant. De designkeuzes bestuderen zorgt al voor plezier en dan moet u nog instappen!

Het interieur van de Mercedes-AMG GT bestaat uit hoge kwaliteit materialen. Een typisch Mercedes-Benz design met sportieve details voor de afwerking. Diverse exclusieve stoffen, kleuren en overige opties zijn beschikbaar voor de AMG GT.

Mercedes-AMG GT prijs aanvragen

Interesse om te rijden in de Mercedes-AMG GT? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Stern Auto of maak een afspraak bij een van de showrooms. Naast de AMG GT kopen kunt u ook leasen of een financiering overwegen. Stern is een Mercedes-Benz totaalaanbieder dus voor onderhoud of schadeherstel kunt u ook terecht. Wij bieden u hoge kwaliteit Mercedes-Benz service.

Mercedes AMG GT voorraad

Lease een AMG GT bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Mercedes-AMG GT

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Mercedes-AMG GT

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Mercedes-AMG GT

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Mercedes-AMG GT

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes-AMG GT onderhoud bij Stern

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten