Mercedes-Benz A-Klasse 160

Vanaf  € 425,-  per maand excl. BTW

mercedes-a-klasse
  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Mercedes-Benz leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Een leaseauto met een modern uiterlijk

Met een fris, modern uiterlijk is de Mercedes-Benz A-Klasse een van de opvallendste modellen uit de Mercedes-Benz range. Met een krachtige voor- en achterbumper en diverse opties om uit te kiezen. U kunt nu de Mercedes-Benz A-klasse 160 full operational leasen bij SternLease vanaf € 425,- per maand.

De mercedes A-klasse is ook te bestellen als de rijk uitgeruste lease edition. De A 180 D is ook leverbaar met 22% bijtelling.

A-klasse offerte aanvragen

Interesse in de geweldige rijeigenschappen van de A-Klasse of benieuwd naar de overige A-Klasse opties? Vraag eenvoudig een leaseofferte aan. Onze leaseadviseurs leveren vrijblijvend advies over de beste Mercedes-Benz A-Klasse lease voor uw situatie. U kunt ook een afspraak voor een persoonlijk gesprek maken over een Mercedes-Benz A-Klasse lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.