Occasionlease

Een auto kan van leaserijder of eigenaar wisselen maar de bijtelling blijft voor 5 jaar hetzelfde. Het kan zeer voordelig zijn als u een milieuvriendelijke auto met een lage CO2-uitstoot wilt leasen. Dankzij ons landelijke Stern-netwerk heeft u de keuze uit een grote voorraad jong gebruikte auto’s met lage bijtelling voor een occasionlease. Soms met slechts 4% bijtelling!

Wat is een occasionlease?

Met occasionlease kiest u voor het leasen van een jong gebruikte auto. De voorwaarden van een occasionlease bij Stern zijn erg flexibel. De occasions in ons aanbod kunnen we tegen zeer scherpe tarieven aanbieden en dit is wel een van de grote voordelen van occasionlease. Daarnaast kunt u op fiscaal gebied vaak profiteren van een lagere bijtelling.

Redenen om bij Stern te leasen

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel

Occasionlease

Occasion met lage bijtelling leasen

De regels voor bijtelling van leaseauto’s in 2014, 2015 en 2016, beloonden het rijden in een milieuvriendelijke auto met een lage CO2-uitstoot. Auto’s met een volledig elektrische aandrijving kunt u zakelijk leasen met slechts 4% bijtelling. In ons aanbod hebben wij diverse Plug-in Hybrid occasions die met 15%, 14% of zelfs 7% bijtelling te leasen zijn.

Bekijk onze actuele voorraad lage bijtelling occasions uit 2014, 2015 en 2016. Neem contact op met een van onze leaseadviseurs voor een vrijblijvende offerte.

* klik door naar de detailpagina voor de details van de desbetreffende aanbieding waaronder looptijd en kilometrage en eventuele andere voorwaarden.

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »