Een auto kan van leaserijder wisselen maar de bijtelling blijft voor meerdere jaren hetzelfde. Zeer voordelig als u een milieuvriendelijke auto met een lage CO2-uitstoot wilt leasen. Dankzij ons landelijke Stern-netwerk heeft u de keuze uit een grote voorraad jong gebruikte auto’s voor een occasionlease. Met soms slechts 4% bijtelling!

Wat is een occasionlease?

Met occasionlease kiest u voor het leasen van een jong gebruikte auto. De voorwaarden van een occasionlease bij Stern zijn erg flexibel. Zo kunt u zelf de looptijd bepalen en zo de hoogte van het maandbedrag instellen. Daarnaast kunt u op fiscaal gebied wellicht profiteren van een lagere bijtelling.

Occasion met lage bijtelling leasen

De regels voor bijtelling van leaseauto’s in 2014 en 2015, belonen het rijden in een milieuvriendelijke auto met een lage CO2-uitstoot. Auto’s met een volledig elektrische aandrijving kunt u zakelijk leasen met slechts 4% bijtelling. Ook leveren wij diverse Plug-in Hybrid occasions die met 14% of zelfs 7% bijtelling te leasen zijn.

Bekijk onze actuele voorraad lage bijtelling occasions uit 2014 en 2015. Neem contact op met een van onze leaseadviseurs voor een vrijblijvende offerte.

header-vestigingen-contact

Neem contact op

Ampèrestraat 71
1446 TZ Purmerend

T. 0299 - 469 200
Stuur een bericht