• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2225 beoordelingen

Gewijzigde openingstijden en extra maatregelen rondom COVID-19

Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk tegen te gaan hebben wij uiteraard ook maatregelen getroffen om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en u een veilige overdracht en mobiliteit te bieden. Het zorgdragen voor de gezondheid van u en van onze medewerkers is en blijft de eerste prioriteit.

Wij letten extra op de hygiëne in de vestigingen en zijn al onze medewerkers op de hoogte van de algemene maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM. Zo zullen wij u bij ontvangst geen hand geven en houden wij een gepaste afstand van 1,5 meter.

Voor een update van de extra maatregelen klik op de button.

Lees meer »

Daarnaast zijn de openingstijden van onze autoverhuur vestigingen voorlopig gewijzigd. Wij zijn vanaf op maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 – 10:00 uur en van 15:00 – 17:00 uur (let op: vestigingen zijn voorlopig op zaterdag gesloten).

OV vermijden? Ga voor een huurauto van Stern.

Tijdelijk met 25% korting, deze korting geldt tot en met 30 juni 2020.

Wilt u momenteel liever niet met het openbaar vervoer, maar moet u wel van A naar B? Ga dan voor een huurauto van Stern en profiteer tijdelijk van 25% korting op het huurtarief. Deze korting is al verrekend in de getoonde prijzen in de reserveermodule. Voor de zomervakantie gelden zeer aantrekkelijke andere tarieven. Bij Stern verhuren wij auto’s in verschillende prijsklassen die u binnen 4 uur kunt rijden binnen de openingstijden van onze locaties.

Maak online uw keuze en reserveer direct. Wij hebben in verband met het coronavirus de veiligheidsmaatregelen voor u en onze medewerkers aangepast. Zo zorgen wij voor een zo veilig mogelijke omgeving en stapt u snel en eenvoudig in een goed gereinigde auto die voldoet aan uw wensen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Reserveer een auto »

Voor de zomervakantie gelden zeer aantrekkelijke tarieven.

Bekijk de acties »

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »