box-adviesopmaat

Maatwerk in mobiliteit

Stern levert dagelijks maatwerk in mobiliteit aan consumenten en bedrijven. Iedere onderneming is uniek en zo behandelen wij u ook. Wij hebben accountmanagers gespecialiseerd in alle 17 automerken uit ons netwerk. Ook kunt u advies op maat krijgen tijdens een persoonlijk gesprek. Ontdek ons product- en dienstenaanbod voor de zakelijke markt en kom direct in contact met de beste accountmanager voor uw wensen.

Advies op maat »

Onze merken

Wij hebben accountmanagers voor al onze dealermerken. Kies het merk en maak gelijk contact.

Abarath Alfa Romeo Dacia Fiat Ford Jaguar Jeep Kia Lancia Landrover Mercedes-Benz
Nissan Opel Renault Subaru Volvo

Altijd een vestiging
in de buurt

Landelijk netwerk

ico-innamepunt

Het Stern-netwerk bestaat uit meer dan 75 vestigingen, verspreid over een groot deel van Nederland. Wij kunnen u vanuit iedere locatie van dienst zijn. Onze merkspecialisten kunnen ook bij u langskomen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Een afspraak is zo gemaakt! Bekijk welke merkspecialisten beschikbaar zijn.

Naar merkspecialisten »

box-img-verzekeren-b2b

Verzekeringen

Wij bieden zelf een uitstekende verzekering voor zakelijke klanten aan in de vorm van SternPolis. Van WA met beperkt Casco of volledig Casco, uw bedrijfswagen kan verzekerd worden via Stern, met een zeer flexibele dekking. Zo bieden we voor WA + volledig Casco 4 verschillende dekkingsgraden, zodat u altijd premie betaalt voor een zo effectief mogelijke autoverzekering. Met soepele uitbreidingsopties, zoals een nieuwwaarde regeling die kan oplopen tot wel 5 jaar.

Wagenparkbeheer

Wilt u minder zorgen over uw wagenpark hebben? Via SternPartners bieden wij een uniek product aan, waarbij u wordt ondersteund door de back-office van onze leasemaatschappij. U blijft aan het stuur van uw eigen wagenpark en bepaalt het beleid; wij nemen de administratie en volledige financiële afhandeling over.

Naar SternPartners »

Bedrijfswagen service

Via ons landelijk dealernetwerk kunnen we modellen van veel bedrijfswagenmerken snel leveren. Ook in grote aantallen. Voor de volgende merken hebben we gespecialiseerde accountmanagers:

Ook gebruikte bedrijfswagens zijn leverbaar. Onze merkspecialisten bespreken graag de mogelijkheden met u.

Naar merkspecialisten »

Bedrijfswageninrichting

Optimaliseer uw bedrijfswagens voor uw bedrijf door ze een inrichting op maat te geven. Uw laadruimte inrichting kan volledig naar wens gebouwd worden bij Stern. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en laten u altijd van tevoren het ontwerp goedkeuren. Wij werken onder meer met aluminium onderdelen van Flexmo. Sterk en met een laag gewicht. Onze adviseurs gaan graag het gesprek met u aan.

Neem contact op »

box-duurzaamheid

Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij belangrijk en dat promoten we ook aan onze klanten. Stern werkt intern aan het terugdringen van haar CO2-uitstoot in de vorm van energiemanagement en afvalmanagement. Ook leveren we een maatschappelijke bijdrage via diverse projecten van de Vogelbescherming en Stichting Pampus. 

box-lease-b2b

Leasing

Zakelijk een auto leasen kan op verschillende manieren, maar welke is het meest geschikt voor uw onderneming? Wij bieden een overzicht van onze zakelijke leasevormen met duidelijke uitleg. Ook zijn onze leaseadviseurs bereikbaar voor advies over hoe u zo effectief mogelijk kunt leasen.

Leaseadviseurs »

Voorraadauto's met lage bijtelling

Profiteer direct 

ico-groot-lage-bijtelling

Milieuvriendelijke auto’s met een lage bijtelling zijn in veel gevallen uit voorraad leverbaar bij Stern. Bekijk onze voorraad direct online.

Bekijk voorraad »

box-schade-bsb

Schadeherstel

Schade aan een of meerdere bedrijfswagens kunnen wij snel en vakkundig herstellen. Stern heeft innamepunten in heel Nederland en ervaren monteurs voor alle merken. Van uitdeuken tot overspuiten of reconditioneren; het kan bij Stern voor uw gehele wagenpark uitgevoerd worden.

Meer over schadeherstel »

Tijdelijk vervangend vervoer nodig?

Verhuur

ico-vervangend

Stern kan 1 huurauto voor 1 dag leveren of honderden tegen variërende periodes. Altijd zonder bestickering en af te leveren in heel Nederland via 20 verhuurvestigingen. Wij leveren uitsluitend jong gebruikte, courante auto’s en bestelauto’s af met een lage CO2-uitstoot. 

Verhuurspecialisten »

box-elektrisch

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds belangrijker voor een duurzaam milieu en Stern promoot dit onder haar klanten. Diverse populaire elektrische en hybride auto’s zijn verkrijgbaar via onze dealers.

Via Mango Mobility bieden wij ook alternatief elektrisch vervoer aan voor de zakelijke markt. Wij adviseren u tevens over de kostenbesparingen en fiscale voordelen die elektrisch vervoer meebrengen naar uw onderneming. Van e-scooters en e-tuks tot e-trucks en Segway e-steps. Iedereen kan elektrisch rijden!

Mango Mobility zakelijk »

Onderhoudscontract

Zekerheid van onderhoud en reparatie voor een vast bedrag per maand. Ook voor oudere wagenparken. Dat is de kracht van een onderhoudscontract afsluiten bij Stern. Onder de naam SternProtect garandeert u uw wagenpark onderhoud met een zeer brede dekking, in binnen- en buitenland.

Lees meer »

actie-shortlease-b2b

Shortlease

Hebt u langer dan een maand vervoer nodig maar wel met de voordelen van huren? Stern heeft de ideale oplossing in de vorm van shortlease. Een auto shortleasen is gebaseerd op een full operational lease: all-in service voor een vaste maandprijs.

Neem contact op »

Contactgegevens

header-vestigingen-contact
Pieter Braaijweg 6
1090 GX Amsterdam

T. 088 - 2929 701