Opel Astra HB 1.0 Online Edition

Vanaf  € 349,-  p/m excl. BTW*

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handmatig
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Opel leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Opel Astra leasen

De Opel Astra is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2016. Een geraffineerde update van het populaire model met een luxe opties en een zeer efficiënte motor. De Opel Astra HB 1.0 Edition leasen kan nu extra voordelig bij Stern.

Onder meer Auto Bild gaf de nieuwe Opel Astra de hoogste score in zijn klasse. Het design van het Astra exterieur is dynamischer dan ooit en toont een sportief model dat even goed geschikt is voor alledaags gebruik. Van binnen is de Opel Astra misschien nog wel indrukwekkender. De brandstof besparende ecoFLEX-technologie maakt de Auto van het Jaar niet alleen zuiniger dan ooit maar ook schoner.

De nieuwe Opel Astra is tevens in diverse kleuren leverbaar als zakelijke lease. De getoonde maandprijs is op basis van full operational lease.

Interesse om in de Auto van het jaar 2016 te rijden? Maak de Opel Astra 1.0 Edition uw nieuwe leaseauto en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze leaseadviseurs doen u graag een persoonlijk aanbod en kunnen tevens adviseren over de beste Opel Astra lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.