Mercedes-Benz CLA-Klasse 180 lease edition

Vanaf  € 599,-  p/m excl. BTW*

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handmatig
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Mercedes-Benz leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,8

opiness 

Plaats een review »

Over de Mercedes-Benz CLA-Klasse 180 Lease Edition

De Mercedes-Benz CLA-Klasse 180 Lease Edition is direct uit voorraad leverbaar bij Stern. Onze leaseadviseurs kunnen u deze CLA-Klasse uitvoering aanbieden vanaf € 599,- per maand (excl. BTW). De CLA-Klasse introduceert een nieuwe designstijl bij Mercedes-Benz, die dynamischer en uitdagender is dan voorgangers. Ontdek wat uw nieuwe leaseauto allemaal bevat.

Vraag nu een Mercedes-Benz CLA-Klasse lease offerte aan

Interesse om de Mercedes-Benz CLA-Klasse 180 Lease Edition uw nieuwe leaseauto te maken? Stern helpt u graag verder! Vraag een lease offerte aan voor de CLA-Klasse 180 Lease Edition, dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op. Onze leaseadviseurs gaan graag het gesprek met u aan. U kan advies aan ons vragen over de beste Mercedes-Benz CLA-Klasse 180 Lease Edition voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.