Volkswagen bedrijfswagens occasions

Stern is officieel Volkswagen dealer en heeft landelijk een grote voorraad Volkswagen bedrijfswagen occasions. U kunt online direct uw tweedehandse bestelauto selecteren en een offerte aanvragen. Tevens nemen onze adviseurs graag contact met u op om de beste bestelauto configuratie met u samen te stellen.

Volkswagen bestelwagen service

Wat Stern uniek maakt is ons grote landelijke netwerk en de uitgebreide service die verleend wordt bij aanschaf van een Volkswagen bestelbus occasion. U kunt de gebruikte Volkswagen bestelauto met een maatwerk laadruimte inrichting aanschaffen en ook andere opties zoals bestickering of een nieuwe lakkleur zijn direct te regelen.

Volkswagen bedrijfswagen occasion leasen en andere opties

U kunt een tweedehands Volkswagen bestelauto kopen maar ook full operational leasen of aanschaffen middels een financiering bij Stern. Onze adviseurs gaan graag het gesprek met u aan en kunnen een op maat gemaakte offerte voor uw onderneming aanbieden.

Onze occasion voorraad wordt dagelijks online bijgehouden. Afhankelijk van het aanbod bieden wij alle Volkswagen bestelauto modellen als jong gebruikte occasions aan. Van de Volkswagen Transporter en de Volkswagen Caddy tot de VW Crafter en Volkswagen Multivan. De Volkswagen Crafter en Transporter zijn leverbaar met enkele of dubbele cabine. Tevens kan de Kombi uitvoering voor personenvervoer als occasion geleverd worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze Volkswagen bestelauto occasion voorraad online.

Bekijk de actuele voorraad »

Daarom kiest u voor een bedrijfswagen van Stern

Onderhoud voor alle automerken
Veel merken direct leverbaar
Schadeherstel door professional
Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
keuze uit veel lease auto's en direct leverbaar