Stern is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft landelijk een grote voorraad Mercedes-Benz bedrijfswagen occasions. U kunt online direct uw tweedehandse bestelauto selecteren en een offerte aanvragen. Tevens nemen onze adviseurs graag contact met u op om de beste bestelauto configuratie met u samen te stellen.

Mercedes-Benz bestelwagen service

Wat Stern uniek maakt is ons grote landelijke netwerk en de uitgebreide service die verleend wordt bij aanschaf van een Mercedes-Benz bestelauto occasion. U kunt de gebruikte Mercedes-Benz bestelauto met een maatwerk laadruimte inrichting aanschaffen en ook andere opties zoals bestickering of een nieuwe lakkleur zijn direct te regelen.

Bekijk de Mercedes-Benz occasion opties voor aanschaffen

U kunt een tweedehands Mercedes-Benz bestelauto kopen maar ook full operational leasen of aanschaffen middels een financiering bij Stern. Onze adviseurs gaan graag het gesprek met u aan en kunnen een op maat gemaakte offerte voor uw onderneming aanbieden.

Onze occasion voorraad wordt dagelijks online bijgehouden. Afhankelijk van het aanbod bieden wij jong gebruikte bestelauto’s aan zoals de Mercedes-Benz Sprinter, Vito en Citan. De Mercedes-Benz bestelwagen uitvoeringen voor personenvervoer kunnen ook geleverd worden, zoals de Mercedes-Benz V-Klasse. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de actuele voorraad »

Daarom kiest u voor een bedrijfswagen van Stern

Onderhoud voor alle automerken
Veel merken direct leverbaar
Schadeherstel door professional
Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
keuze uit veel lease auto's en direct leverbaar