Renault bedrijfswagens occasions

Stern is officieel Renault dealer en heeft landelijk een grote voorraad Renault bedrijfswagen occasions. U kunt online direct uw tweedehandse bestelauto selecteren en een offerte aanvragen. Tevens nemen onze adviseurs graag contact met u op om de beste bestelauto configuratie met u samen te stellen.

Renault bestelwagen service

Wat Stern uniek maakt is ons grote landelijke netwerk en de uitgebreide service die verleend wordt bij aanschaf van een Renault bestelbus occasion. U kunt de gebruikte Renault bedrijfswagen met een maatwerk laadruimte inrichting aanschaffen en ook andere opties zoals bestickering of een nieuwe lakkleur zijn direct te regelen.

Renault bedrijfswagen occasion leasen en andere opties

U kunt een tweedehands Renault bestelauto kopen maar ook full operational leasen of aanschaffen middels een financiering bij Stern. Onze adviseurs gaan graag het gesprek met u aan en kunnen een op maat gemaakte offerte voor uw onderneming aanbieden.

Onze occasion voorraad wordt dagelijks online bijgehouden. Afhankelijk van het aanbod bieden wij alle Renault bestelauto modellen als jong gebruikte occasions aan. Bijvoorbeeld de Renault Kangoo Express, de Renault Trafic en de Renault Master. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Renault bedrijfswagens als occasion leverbaar, inclusief de personenvervoer uitvoeringen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze Renault bestelauto occasion voorraad online.

Bekijk de actuele voorraad »

Daarom kiest u voor een bedrijfswagen van Stern

Onderhoud voor alle automerken
Veel merken direct leverbaar
Schadeherstel door professional
Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
keuze uit veel lease auto's en direct leverbaar