Nissan bedrijfswagens occasions

Stern is officieel Nissan dealer en heeft landelijk een grote voorraad Nissan bedrijfswagen occasions. U kunt online direct uw tweedehandse bestelauto selecteren en een offerte aanvragen. Tevens nemen onze adviseurs graag contact met u op om de beste bestelauto configuratie met u samen te stellen.

Nissan bestelwagen service

Wat Stern uniek maakt is ons grote landelijke netwerk en de uitgebreide service die verleend wordt bij aanschaf van een Nissan bestelbus occasion. U kunt de gebruikte Nissan bedrijfswagen met een maatwerk laadruimte inrichting aanschaffen en ook andere opties zoals bestickering of een nieuwe lakkleur zijn direct te regelen.

Nissan bedrijfswagen occasion leasen en andere opties

U kunt een tweedehands Nissan bestelauto kopen maar ook full operational leasen of aanschaffen middels een financiering bij Stern. Onze adviseurs gaan graag het gesprek met u aan en kunnen een op maat gemaakte offerte voor uw onderneming aanbieden.

Onze occasion voorraad wordt dagelijks online bijgehouden. Afhankelijk van het aanbod bieden wij alle Nissan bestelauto modellen als jong gebruikte occasions aan. Bijvoorbeeld de Nissan NV200 en de Nissan NV400 maar ook de Nissan e-NV200. Tevens is de Nissan Evalia uitvoering voor personenvervoer als occasions leverbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze Nissan bestelauto occasion voorraad online.

Bekijk de actuele voorraad »

Daarom kiest u voor een bedrijfswagen van Stern

Onderhoud voor alle automerken
Veel merken direct leverbaar
Schadeherstel door professional
Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
keuze uit veel lease auto's en direct leverbaar