Opel bedrijfswagens occasions

Stern is officieel Opel dealer en heeft landelijk een grote voorraad Opel bedrijfswagen occasions. U kunt online direct uw tweedehandse bestelauto selecteren en een offerte aanvragen. Tevens nemen onze adviseurs graag contact met u op om de beste bestelauto configuratie met u samen te stellen.

Opel bestelwagen service

Wat Stern uniek maakt is ons grote landelijke netwerk en de uitgebreide service die verleend wordt bij aanschaf van een Opel bestelbus occasion. U kunt de gebruikte Opel bedrijfswagen met een maatwerk laadruimte inrichting aanschaffen en ook andere opties zoals bestickering of een nieuwe lakkleur zijn direct te regelen.

Opel bedrijfswagen occasion leasen en andere opties

U kunt een tweedehands Opel bestelauto kopen maar ook full operational leasen of aanschaffen middels een financiering bij Stern. Onze adviseurs gaan graag het gesprek met u aan en kunnen een op maat gemaakte offerte voor uw onderneming aanbieden.

Onze occasion voorraad wordt dagelijks online bijgehouden. Afhankelijk van het aanbod bieden wij alle Opel bestelauto modellen als jong gebruikte occasions aan. Van de Opel Combo en Vivaro tot de grote Opel Movano. De Opel bedrijfswagens zijn tevens met dubbele cabine leverbaar als occasion. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze Opel bestelauto occasion voorraad online.

Bekijk de actuele voorraad »

Daarom kiest u voor een bedrijfswagen van Stern

Onderhoud voor alle automerken
Veel merken direct leverbaar
Schadeherstel door professional
Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
keuze uit veel lease auto's en direct leverbaar