Skoda Superb Combi 1.6TDi Active Businessline

Vanaf  € 599,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Skoda leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

De Skoda Superb Combi leasen

Ontworpen in de nieuwe designtaal Vision-C is de Škoda Superb een model dat een frisse wind laat waaien. Niet alleen binnenin in de Škoda range maar binnenin de zakelijke auto-onwerpen zelf. De Škoda Superb Combi 1.6 TDi Active Businessline kunt u nu leasen bij Stern voor een extra scherpe maandprijs.

Skoda Superb full operational leasen bij Stern

De Škoda Superb 1.6 TDi Active Businessline is snel leverbaar via het dealernetwerk van Stern. Als full operational lease kunt u de Škoda Superb TDi Active voor een extra scherp maandtarief rijden. Onze full operational lease is inclusief houderschapsbelasting, onderhoud, reparaties en meer. U hoeft alleen nog rekening te houden met brandstofkosten.

U kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor de Škoda Superb 1.6 TDi Active Businessline full operational lease van Stern. Na ontvangst van uw gegevens, nemen onze leaseadviseurs spoedig contact op met een persoonlijk aanbod voor u. Wij maken ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek over de leasemogelijkheden van de Škoda Superb. Alle uitvoeringen zijn leverbaar maar de Škoda Superb 1.6 TDi Active Businessline bieden wij nu voor een extra scherp leasetarief aan. In combinatie met de lagere 21% bijtelling is nu leasen bijzonder voordelig.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.