Skoda Superb Combi 1.4TSi Active Businessline

Vanaf  € 515,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Skoda leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

De Skoda Superb Combi leasen

De Škoda Superb Combi 1.4 TSi Active Businessline heeft een zakelijke uitstraling met een ruim optiepakket. De Super Combi komt ook met een grote bagageruimte zodat het zich ook leent als gezinsauto.

Skoda Superb full operational leasen bij Stern

De Škoda Superb 1.4 TSi Active Businessline is snel leverbaar via het dealernetwerk van Stern. Als full operational lease kunt u de Škoda Superb 1.4 TSi voor een extra scherp maandtarief rijden. Onze full operational lease is inclusief houderschapsbelasting, onderhoud, reparaties en meer. U hoeft alleen nog rekening te houden met brandstofkosten.

U kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor de Škoda Superb 1.4 TSi Active Businessline full operational lease van Stern. Na ontvangst van uw gegevens, nemen onze leaseadviseurs spoedig contact op met een persoonlijk aanbod voor u. Wij maken ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek over de leasemogelijkheden van de Škoda Superb. Alle uitvoeringen zijn leverbaar maar de Škoda Superb 1.4 TSi Active Businessline bieden wij nu voor een extra scherp leasetarief aan.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.